Dvidešimtyje eksoponuojamų darbų jaunoji fotografė užfiksavo Vilniaus sienų ženklus.

„Parodos idėją savyje nešiojausi jau ketverius metus, todėl džiaugiuosi, kad pagaliau galėjau ją įgyvendinti“, - sako Lina Taukačikienė. Anot jos, tarp piešinių ant uolų, atsiradusių prieš tūkstančius metų, ir šiandieninio Vilniaus sienų ženklų tėra vienintelis skirtumas – laikas. „Skaitydami pirmuosius žmogaus bandymus palikti ženklus, kurie išliko iki mūsų dienų, galime geriau suvokti dabartį “, - teigia L.Taukačikienė.

Netradiciniais projektais išgarsėjusi fotostudija pirmaisiais savo gyvenimo metais surengė 10 unikalių fotografijos parodų. Šį pavasarį FOTOS pristatė nuotaikingų fotografijų parodą iš Kubos, gegužę plačiajai publikai pademonstravo fotovizualicazijų ciklą garsiojo E.L.Vėberio miuziklo „Operos Fantomas“ metu. Necenzūruotus fotomenininkų darbus buvo galima pamatyti parodoje „Šokas“, taip pat buvo surengtas ir bendras fotografų bei sparčiai populiarėjančių dizainerių dueto „V&S“ projektas „Numero uno“.

Per pirmuosius veiklos metus fotostudija "Fotos" šių metų pabaigoje planuoja pasiekti apie 300 tūkst. litų apyvartą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją