Plačiau atskleisti bibliotekose įdiegtus novatoriškus sprendimus leis konkursas „Inovacijų biblioteka“, kuriame dalyvauja per 140 bibliotekų ir jų filialų. Kokie originalūs sprendimai praturtina bibliotekų veiklą, geriausiai tenkina bendruomenių ir atskirų jų grupių poreikius, kviečiame nuspręsti Jus, mieli DELFI skaitytojai.

Kviečiame dalyvauti „Inovacijų bibliotekos“ rinkimuose ir atiduoti savo balsus už bibliotekų idėjas, jau virtusiomis ar artimiausioje ateityje virsiančiomis projektais, paverčiančiais bibliotekas patrauklesne, madingesne, modernesne vieta.

Tam, kad būtų lengviau išsirinkti savo favoritus, projektai suskirstyti į nominacijas, geriausiai atitinkančias projektų pobūdį ir indėlį.

Tik Jūsų balsai lems, kam atiteks kiekvienos nominacijos laimėtojo titulas. Nugalėjusios bibliotekos gaus vertingus prizus – vienai jų atiteks „Inovacijų bibliotekos“ konkursą remiančios bendrovės „Omnitel“ dovanojamas nešiojamasis kompiuteris, kitoms bus įteikti kitų projekto „Bibliotekos pažangai“ rėmėjų skiriami prizai.

Daugiausiai balsų nesvarbu kurioje kategorijoje surinkusiai bibliotekai atiteks specialus DELFI prizas.

Balsuoti kviečiame iki vasario 24 dienos 12 val. Iš vieno IP galima balsuoti ne daugiau kaip 20 kartų.

Kviečiame balsuoti už inovatyviausias bibliotekas!


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją