Tai mojuodama rankomis, tai keikdamasi, ji nebuvo ta Whitney, kuri pavergė pasaulį – bažnyčioje besilankantis modelis, turintis išskirtinio stiprumo ir švelnumo balsą. 

Tai buvo moteris, kuri nepaisant mažiausiai trijų bandymų per pastaruosius aštuonerius metus gydytis reabilitacijos ligoninėje, buvo narkotikų gniaužtuose – įsiaudrinusi, apdujusi ir visai savęs nekontroliuojanti.

Minėtame klube, pasak liudininkų, ji vos nesusimušė su vienu lankytoju, kuris esą “jai sudavęs per veidą”.

Kodėl niekas negalėjo išgelbėti Whitney Houston? Tiesą sakant, du dešimtmečius naikinusi pati save, ji buvo nebeišgelbėjama.


Jos stiprus balsas, kadaise sugebėjęs pasiekti aukštas oktavos natas, nuo daugelio metų piktnaudžiavimo kokainu apgailėtinai susilpnėjo. Aukštas vokalas tapo silpnu, šnabždančiu falcetu.

“Mano draugas sopranas nenori ateiti”, - 2010 metais Londone prisipažino ji švilpiančiai koncerto auditorijai.

Daugelį metų praeityje buvo pasilikusi ir jos materialinė gerovė. Neseniai dar kartą buvo pranešta, kad ji “likusi visiškai be pinigų”, nors galėjo turėti gerokai daugiau negu 150 mln. dolerių (390 mln. litų).

Nepaisant to, kad vos prieš dvejus metus iš pasaulinių gastrolių ji uždirbo iki 31,5 mln. dolerių (82 mln. litų), W. Houston sugebėjo nusiristi iki to, kad šį mėnesį iš savo didžiojo rėmėjo, ją “atradusio” muzikos magnato Clive`o Daviso vėl paprašė ją sušelpti. Teigiama, jog narkotikams moteris išleido 100 milijonų dolerių.

Taip pat pranešta, kad tikrieji savininkai dėl dainininkės skolų pagrasino susigrąžinti jos namus Naujajame Džersyje. Kitus dainininkės namus Atlantoje jau ištiko toks likimas.

W. Houston dalyvavo pobūvyje “Beverly Hilton” tik todėl, kad už ją mokėjo kiti: muzikos įrašų kompanija mokėjo jai pinigus už tai, kad ji būtų kartu rengiantis “Grammy” apdovanojimams.

Pastaruoju metu Whitney lankydavosi įrašų studijoje, todėl buvo atsiradę vilčių, kad ji išleis naują studijinį albumą, nors jos sugrįžimas į muzikos pasaulį 2009 metais nebuvo labai sėkmingas. Ji taip pat užbaigė kurti filmą “Sparkle” – pramogų verslo sagą apie vieną dainininkų trio, kuri, kaip skelbia “Sony”, vis tiek turėtų pasirodyti rugpjūčio mėnesį.

Paskutinis W. Houston meilės partneris buvo 31 metų reperis Ray J, daugiausia žinomas iš namų sąlygomis 2003 metais nufilmuoto sekso įrašo, išgarsinusio realybės šou žvaigždę Kim Kardashian.

Jis taip pat yra reperio ir narkotikų šalininko Snoopo Doggo pusbrolis. Taigi jis tikrai nebuvo tas žmogus, kuris galėjo ištraukti Whitney iš priklausomybės liūno.

Pora buvo kartu ketverius metus, nors per juos ir skyrėsi, ir taikėsi. Gerbėjai jautė, kad šis ryšys turi liūdnų jos pragaištingos santuokos su “blogiuku” reperiu Bobby Brownu atgarsių. W. Houston su B. Brownu išsiskyrė 2007 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją