Lady Gagos rėmėjai – viena telekomunikacijų bendrovė, Amerikoje organizuojanti pagalbą benamiams vaikams. Kampanijos veidu pasirinkta Lady Gaga, kuri aukoja specialiam fondui.

Prieš koncertą susirinkusieji pasiklausyti savo dievaitės turėjo galimybę užpildyti tam tikras anketas. Iš jų turėjo būti atrinkta tik vienintelė. Laimingasis gerbėjas, atrinktas burtų būdu, koncerto metu turėjo laimėti galimybę pabendrauti su Gaga.

Rytis, pildęs anketą, iš pradžių net pagalvoti negalėjo, jog jo anketa netrukus taps galimybe susipažinti su garsenybe.

„Prieš pat koncertą prie manęs priėjo žmogus, paaiškinęs, kad laimėjau Gagos skambutį. Man buvo paaiškinta, jog sulaukęs trečiojo signalo turėsiu pasakyti „Hello“ (Labas – liet.)“, – pasakojimą tęsė Rytis.

Amerikoje studijuojantis lietuvis pasakojo, kad pasibaigus vienai iš Gagos dainų, jis sulaukė ir žadėto skambučio. Kadangi arenoje buvo triukšminga, pokalbio metu savo balso Rytis negalėjo girdėti.

„Pasakiau, kad esu iš Lietuvos, perdaviau linkėjimus nuo Lietuvos gerbėjų ir draugų. Ji pažadėjo kada nors atvykti į Lietuvą“, – įspūdžiais dalijosi jis.

Besibaigiant pokalbiui Gaga Rytį pakvietė susitikti užkulisiuose, nors į „skambučio programą“ tai ir nebuvo įtraukta. Vaikinas įsitikinęs, jog jam tiesiog pasisekė, kad turėjo progą su Lady Gaga pabendrauti ir gyvai.

„Apsaugininkai palydėjo į užkulisius. Buvo be galo įdomu pamatyti renginio virtuvę iš vidaus. Ji padėkojo, kad iš taip toli atkeliavau, padovanojo kompaktinį diską „Born This Way“ su dedikacija ir autografu, nusifotografavome. Dainininkė man pasirodė esanti be galo šilta asmenybė“, – pasakojo Rytis.

Lietuvio teigimu, po koncerto Gaga atrodė pavargusi, mat pasirodymas truko apie pusantros valandos.

„Išsiskiriant ji pažadėjo, kad kitą kartą susitiksime Lietuvoje“, – prisiminė Bostone studijuojantis Rytis.

Lady Gagos koncerto Bostone akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)