Apie gitaristo ligą sužinota praėjus dviem mėnesiams po grupės „Black Sabbath“ atsikūrimo, apie kurį buvo pranešta 2011 metų lapkritį. Šiuo metu grupės vokalistas Ozzy Osbourne'as, kontrabosininkas Geezeris Butleris, būgnininkas Billas Wardas ir gitaristas T. Iommi kuria naują albumą, kuris turėtų pasirodyti 2012 metų rudenį.

Pirmas per 33 metus originalios „Black Sabbath“ sudėties diskas įrašomas Los Andžele kartu su prodiuseriu Ricku Rubinu. Dėl T. Iommi ligos muzikantai pasiryžę persikelti į Didžiąją Britaniją.

Kol kas neaišku, ar gitaristo liga turės įtakos 2012 gegužę prasidėsiančiam pasauliniam „Black Sabbath“ turui, kurio pirmasis koncertas numatytas Maskvoje. Gegužės 18 dieną suplanuotas grupės koncertas Maskvos sporto komplekse „Olimpijskij“, o po trijų dienų – Sankt Peterburgo Ledo rūmuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją