Ji papasakojo, kad susilaukusi antrojo vaiko, pati to nesuprasdama, sirgo pogimdymine depresija ir jautėsi lyg “zombis”, praneša dailymail.co.uk.

2004 metais gimus dukrai Apple ji jautėsi puikiai. Todėl 2006 metais gimus sūnui Moses aktorė nesuprato, kodėl taip blogai jaučiasi.

Žurnalui “Good Housekeeping” ji sakė: “Jaučiausi lyg zombis. Negalėjau įsiklausyti į savo širdį, negalėjau suprasti savo jausmų. Tai buvo siaubinga. Nieko panašaus nebuvo gimus Apple. Jai gimus, aš jaučiausi tarsi ant sparnų. Negalėjau patikėti, kad šį kartą taip nebuvo. Aš maniau, kad tai reiškia, jog aš esu bloga mama ir blogas žmogus.”

G. Paltrow sakė, kad ji neatpažino pogimdyminės depresijos simptomų. Šią depresija sukelia hormonų disbalansas, o ja suserga ketvirtadalis motinų.

“Maniau, kad sergant pogimdymine depresija turėtum verkti kas dieną ir negalėtum rūpintis vaiku. Tačiau ši depresija turi įvairiausių atmainų, todėl moterims būtina apie tai kalbėtis. Tai buvo tarsi bandomasis laikotarpis.
Jūs nenorite, kad kas nors sužinotų, jog jūs sergate depresija ar verkiate visą laiką. Gėda, kad taip jautiesi. Tai nepaprastai sekina ir gąsdina. Jūs nesijaučiate savimi”, - sakė aktorė.

G. Paltrow vyras padėjo jai suprasti, kad ji serga pogimdymine depresija, ir tai padėjo aktorei pasveikti.

Šiuo metu G. Paltrow džiaugiasi savo karjera – netrukus išvysime ją filme „Country Strong“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją