Kaip vėliau paaiškėjo, pačios pirmosios prie arenos pasirodžiusios fanės atvyko iš Lenkijos.

Merginos teigė, kad  jos yra priklausomos nuo šios grupės, todėl nepraleidžia nei vienos progos susitikti su savo dievaičiais. Pastarosios prasitarė, kad taip pat ruošiasi dalyvauti ir kitą savaitę Lenkijoje vyksiančiuose dviejuose šios grupės koncertuose.

Gerbėjams vis gausiau renkantis prie „Siemens“ arenos tarnybinio įėjimo, staiga pasirodė vienas iš naujausių grupės narių Braxton Olita (klavišiniai), kuris prie „30 Seconds to Mars“ prisijungė tik 2009 metais, kai grupė ruošėsi pasauliniam turui. 

Vaikinas ne tik mielai pozavo prieš fotoobjektyvą su jį pasitikusiomis gerbėjomis, bet ir pasišnekučiavo su DELFI portalu.

Anot B. Olita, tai pirmas kartas kai vaikinai vieši Lietuvoje, o apie pačią šalį nežino beveik nieko. Nepaisant to, jie laukia koncerto Lietuvoje ir nori išvysti savo gerbėjus čia. Atvykę po koncerto Rygoje, anot vaikino, grupė tikisi tokios pat šiltos ir svetingos publikos kaip Latvijoje.

Nors Braxton teigė, kad atvykę į Lietuvą „30 Seconds to Mars“ nesiruošia užsilikti Lietuvoje ir iš kart po koncerto „Siemens“ arenoje išvyksta iš Lietuvos, DELFI šaltinių duomenimis, dainininkai apsistojo prabangiame restorane „Stikliai“ ir naktį žada praleisti Vilniuje.

Skaičiuojant paskutines valandas iki koncerto ir gausėjant gerbėjų būriui ne tik iš Lenkijos, bet ir iš Lietuvos atvyko ir grupės vokalistas Jared Leto, tačiau pastarasis neišlipo iš mašinos pasimatyti su savo gerbėjais ir buvo tiesiai su automobiliu įvežtas į „Siemens“ areną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)