Atvykęs į filmavimo vietą krepšininkas buvo rimtai nusiteikęs ir pareiškė, kad jam reikia įsijausti į rolę. Paprašė papasakoti reklamos scenarijų ir supažindinti su merginomis, kurios filmuosis drauge.

Reklamos siužetas - Las Vegaso viešbučio kambarys po jame vykusio audringo vakarėlio ir atmintyje iškylančios jo nuotrupos. Viešbučių rezervacijos tinklalapio reklama bus skirta išimtinai interneto erdvei. Todėl ji turėtų būti daug interaktyvesnė nei paprastas vaizdo klipas.

Reklamos siužetas - skandalingajam krepšininkui labai pažįstamas. Jis ir realybėje garsėja kaip audringų vakarėlių viešbučiuose dalyvis. Tiesa, Lietuvos viešbutis, kuriame jis nakvoja, kol kas neturi jokių nusiskundimų savo garsiuoju svečiu. Jo gyventojai pasakojo, kad D.Rodmanas elgiasi kukliai ir nesiskundžia apetitu - pusryčiams sudorojo ne vieną porciją maisto.

DELFI žiniomis D.Rodmanas filmavimo aikštelėje užtruks iki vėlyvo vakaro.

Ketvirtadienio popietę filmavimo aikštelėje dirbęs Vanilla Ice pasakojo, kad yra sužavėtas reklamos idėjos. Anot reperio, lietuviai studijoje sukūrė Las Vegaso viešbučio aplinką. Įvykdęs savo misiją filmavimo aikštelėje, ankstyvą penktadienio rytą populiariojo „Ice Ice Baby“ atlikėjas išvyko iš Lietuvos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją